Mąka pszenna SŁONECZNA typ 450 – mąka najjaśniejsza, do wszystkiego, doskonała do pieczenia lekkich ciast biszkoptowych, babek, naleśników, a także pierogów.
Nie zawiera dodatków chemicznych, wypełniaczy ani polepszaczy
Mąka pszenna SŁONECZNA typ 450 – mąka najjaśniejsza, do wszystkiego, doskonała do pieczenia lekkich ciast biszkoptowych, babek, naleśników, a także pierogów.
Nie zawiera dodatków chemicznych, wypełniaczy ani polepszaczy
Mąka żytnia typ 380 – u nas pakowana po 2 kg. Mąka bez polepszaczy. Nasza mąka żytnia typ 380 jest bardzo jasna, najlepsza się jako podstawa każdego żytniego chleba, bułek a nawet omletów!
Mąka pszenna typ 750 u nas w opakowaniach po 2 kg. Jest to mąka pszenna chlebowa, idealna również do wypieku ciabatty. Mąka bez polepszaczy.
Mąka żytnia typ 500 u nas w opakowaniach 1 kg. Najlepsza na barszcz, do chleba i wszystkich żytnich wypieków. Mąka bez polepszaczy.
Mąka pszenna GRAHAM typ 1850, to mąka z pełnego przemiału – u nas w opakowaniu 1 kg. Idealna na bułki grahamki, jako pełnoziarnisty dodatek do pizzy, naleśników i ciasta! Mąka bez polepszaczy.
Mąka żytnia CIEMNA typ 720 – 1 kg. Na zakwas do chleba, na ciemny żytni chleb. Mąka bez polepszaczy.
Mąka pszenna na PIZZĘ typ włoski 00, w normie polskiej jest to typ 500. Nasza mąka na pizzę, której parametry odpowiadają mące włoskiej typowi 00. U nas w opakowaniach po 2 kg. Mąka idealna na pizzę i inne wypieki. Cieszy się zainteresowaniem pizzerii w całej Polsce.
Mąka bez polepszaczy.
Mąka żytnia typ 2000 1 kg. Mąka żytnia z pełnego przemiału. Bez polepszaczy. Na zakwas do chleba i żurku, do chleba i innych żytnich wypieków.
Kasza manna – 1 kg, bez polepszaczy. Najlepsza do najlepszego kremu do ciast i tortów, jako zupa mleczna oraz wytrawnie do zup i sosów.
Otręby żytnie – 05, kg, bez polepszaczy. Doskonałe do zdrowego zagęszczenia zup i sosów!
Otręby pszenne – 0,5 kg, bez polepszaczy.